OC Zorgbalans Velsen-Noord

In de voormalige 2e kanswinkel in Velsen-Noord is nu ook Ontmoetingscentrum Schulpenstroom van Zorgbalans gevestigd. De hele locatie is grondig gerenoveerd, zo is er een muur doorgebroken om meer ruimte te krijgen en is alles opnieuw behangen. Met verrijdbare maatwerk garderobekasten is een scheidingswand gemaakt, zodat de deelnemers apart van de winkel rustig kunnen zitten. Het nieuwe keukenblok valt mooi weg achter het wandje van vloerdelen.

De oude TL plafondlampen zijn vervangen door LED-armaturen, zodat de verlichting voldoet aan de eisen voor de oudere doelgroep. Met steigerbuizen is een handig kledingrek gemaakt, waar de tweedehands kleding mooi getoond kan worden. We hebben ook een pashokje gemaakt, met een verhuisdeken als gordijn. Een tweedehands eiken kast dient als kassameubel, compleet met houder voor inpakpapier.

Voor de locatiemanager is een werkhoek gemaakt van een schattig oud eiken klepbureautje. Ernaast staat een moderne witte buffetkast voor al het servies plus de knutselspullen. De bestaande stoelen hebben we opnieuw laten stofferen zodat ze goed passen bij de nieuwe inrichting. Een complete metamorfose dus waar gasten, personeel en vrijwilligers heel blij mee zijn!

Maart 2017
Keuken en maatwerk meubels: Frank en Dyan van Welman Facility Management
Foto's: Sylvia Kieft

schulpenstroom-webverkeind-1 schulpenstroom-webverkeind-9 schulpenstroom-webverkeind-13 schulpenstroom-webverkeind-17 schulpenstroom-webverkeind-27 schulpenstroom-webverkeind-29 schulpenstroom-webverkeind-30 schulpenstroom-webverkeind-37

1 Comment

 1. Mick Flieringa
  9 mei 2017

  Lieve Margot,
  Schulpenstroom is zo prachtig geworden. We genieten er reuze van.
  De ruimte nodigt uit om van alles te ondernemen. Alle deelnemers zijn blij en er klinken voortdurend positieve geluiden over het behang, de keuken, de meubels, de winkel………
  Zelf ben ik helemaal verguld met mijn werkplek!
  Groet Mick

  Reply

Leave a Reply