Strategieruimte Flora Holland – Aalsmeer

Deze voormalige kantoorruimte bij de bloemenveiling in Aalsmeer is in 2015 opnieuw ingericht als informele overlegruimte voor presentaties en brainstormsessies. Hier komen (grote) groepen medewerkers en bezoekers van buitenaf langs om zich te laten informeren over "2020 - Flowering the world together".

Als eerste is de vloer aangepakt: de standaard blauwe vloerbedekking verdween onder een (tijdelijke) PVC-vloer met houtstructuur. De wanden zijn opnieuw gesausd in donkergrijs en wit. Langs de wanden hangen grote panelen van 2,5 meter hoog met de nieuwe bedrijfsstrategie.

Met hoge bartafels en krukken is een vergaderplek gemaakt bestemd voor kort overleg.

Er is een zitje met twee stoeltjes achterin de ruimte, geschikt voor een persoonlijk gesprek.

In de ruime en comfortabele zithoek met een leren bank en frisse groene fauteuils op een sisal kleed is plek voor informeel en creatief overleg.

Een zuil van rondgevouwen betongaas (maatwerk in opdracht van Helder) op een rond tapijt van kunstgras is een grappig element in de ruimte, waar kaartjes met tips en aanbevelingen van bezoekers kunnen worden opgehangen. Bovenin de zuil zit kleurige LED-verlichting.

De huiselijke sfeer zorgt ervoor dat deelnemers zich op hun gemak voelen en hun ideeën de ruimte krijgen. De styling is compleet met planten in een etagère, campagnefoto’s afgedrukt op hout en kussens en verlichting in huisstijlkleuren.

Aanbeveling van de opdrachtgever: Helder Styling heeft bij FloraHolland een aantal ruimtes ingericht om onze strategie FloraHolland 2020 uit te dragen. Het moest snel geregeld worden, maar dat was geen probleem. Op korte termijn kwam ze met een goed en creatief voorstel. Ze weet waar ze het over heeft, is deskundig, flexibel en een enorme aanpakker.
Absoluut aan te raden om Margot voor stylingklussen in te huren!

Flora Holland - Flowering the world together →

FHFH1FH2FH3