Helder ontwerpt interieurs voor woon- en werklocaties in de zorg. Een fijne werkomgeving doet veel voor werknemers. Als zij zich prettig voelen en ergonomisch kunnen werken dan straalt dit af op de cliënten. Bij zowel nieuwbouw als renovatie zorgt Helder voor advies op maat en begeleiding tot en met eindoplevering van het project.

Ook wordt goed gekeken naar de mogelijkheden voor opbergruimte, ergonomie en looplijnen. Door te kiezen voor duurzame vloeren, meubilair dat aan alle eisen voldoet en kleuren die de juiste stemming oproepen draagt de inrichting bij aan de beleving van alle gebruikers.

Styling in de vorm van wanddecoratie, goede verlichting en zorgtextiel (meubelbekleding, gordijnen en kussens van bestendige stof) is het belangrijke element dat de ruimte verbindt en een inspirerend eindresultaat oplevert. Maatwerk meubels en belevingsobjecten benadrukken het unieke karakter van de ruimte.

Moerberg Studio collage 1
Moerberg studio collage 2

In een verzorgingshuis heeft Helder modelwoningen verzorgd om toekomstige bewoners te inspireren bij de mogelijkheden en inrichting van hun appartement.

Boom CollageTafel en tv kast
Voor een antroposofische woonlocatie voor jongvolwassen EMB-cliënten heeft Helder geadviseerd over vloeren, meubels en raambekleding voor 4 woonkamers en 32 slaapkamers. Ook zijn hier maatwerk-objecten ontworpen zoals een TV-kast, lichtboom en diverse belevingsobjecten.

Denneweg collage 2 Denneweg collage 3