Kies voor een kantoorinterieur dat uitstijgt boven de middenmoot! Helder ontwerpt interieurs voor werkruimtes en vergaderzalen. Een stijlvolle en gedurfd ingerichte omgeving werkt inspirerend. Door het juiste gebruik van materialen, kleuren en verlichting roep je de wow-factor op. Mooie wanddecoratie, bijzondere (vintage-)meubels en goede verlichting maken het interieur af. Helder Styling levert originele ideeën en voert ze vlekkeloos uit.

Achterwand FH Helder Styling
Hoge werktafels of statafels bevorderen het nemen van snelle en zakelijke beslissingen. Als je staat of op een hoge stoel zit, kun je niet ‘achterover leunen’ maar bevorder je een actieve werkhouding.

Banner RFH 960x350

Voor een brainstorm of informeel overleg is een comfortabele zithoek een goede oplossing. Op gelijk niveau zitten geeft een vertrouwde sfeer in tegenstelling tot overleg met een vergadertafel als fysieke barrière ‘ertussen’.

Helder Styling Zorgbalans eetcafe pan
In deze ontvangstruimte kunnen klanten flexwerken terwijl ze met een kop koffie wachten op hun afspraak. Met verschillende zitplekken en stroompunten voor het opladen van apparatuur kan ook eigen personeel deze ruimte benutten. De interactie in de ruimte verkleint tevens de afstand tussen klanten en het bedrijf.