Woonlocatie Amerpoort – Zeist

In december 2015 is binnen een paar weken tijd deze woonlocatie voor oudere mensen met een verstandelijke beperking gerenoveerd. Twee woonkamers, de dagbesteding en de gangen zijn voorzien van een nieuwe vloer, alles is in frisse tinten geschilderd en er zijn nieuwe meubels geplaatst.

De sombere eetkamer is omgetoverd in een eetkeuken met restaurant-allures, inclusief een groene treinbank tegen een achtergrond van vrolijk behang. Het nieuwe keukenblok is van luxe apparatuur voorzien en in de XL-servieskast passen alle keukenspullen makkelijk!

In de woonkamer staat een unieke Mens Erger Je Niet-spelletjestafel, een maatwerk-ontwerp van Helder Styling. De bijzettafels zijn ook op maat gemaakt, de firma Nederlands Hout en smid Paul van Trigt hebben het ontwerp vlekkeloos uitgevoerd.

De slaapkamerdeuren zijn voorzien van unieke prints. Op een bord in de hal hangt een overzicht van de deuren met foto's van de bewoners, die zelf hun deur mochten kiezen.

Collage 2 Amerpoort

Collage 1 Amerpoort Oirschotlaan

Collage 3 Amerpoort

Collage 4 Amerpoort

1 Comment

 1. Hester Bolt
  27 februari 2016

  Alle bewoners en wij als team zijn ontzettend blij met de nieuwe looks van de ruimtes. Sfeervolle woonkeuken en zitkamer met goede verlichting waar bewoners gezellig kunnen eten, knutselen, spelletjes doen, visite ontvangen of genieten van een heerlijk kopje Nespresso.
  Je hebt een ambiance gecreƫerd die het woon- en werkplezier echt vergroten.
  Enorm bedankt!

  Reply

Leave a Reply