Eetcafé Zorgbalans – Haarlem

De donkere wachtruimte voor bezoekers is in december 2014 opnieuw ingericht als eetcafé, waar medewerkers samenkomen voor een kop koffie, informeel overleg en lunch. Ook bezoekers kunnen plaatsnemen in het eetcafé en nog even flexwerken terwijl ze op hun afspraak wachten. Het houtwerk is vervaardigd van gerecyclede leuningen uit een van de zorglocaties van Zorgbalans die ging sluiten. De energie van de bewoners die jarenlang hun handen langs deze leuningen lieten gaan komt zo weer terug in deze ruimte.

Ook tafelonderstellen en ladekasten zijn opnieuw gebruikt. De koffiekast is op maat gemaakt en nu dé ontmoetingsplek van het gebouw. De foto’s aan de wand laten de medewerkers van Zorgbalans als kampioenen zien. Dit thema komt terug in het 1-2-3 blok waar de grote planten op staan. Met mooie designverlichting, vintage fauteuils en een ‘ruil’boekenkast zijn de puntjes op de i gezet.

Collage 2 SPT ZB Collage SPT ZB

 

Leave a Reply

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.