Helder ontwerpt maatwerk meubels en objecten en laat deze door vaklieden vervaardigen.

Helder Styling Zorgbalans eetcafe pan

Collage Helder 2 sloophout en vogelhuis tv meubel

De kleuren van deze sloophouten tafels zijn helemaal in harmonie met de vloeren en kasten in deze dagbestedingsruimtes. Samen met de timmerman zijn per tafel de planken uitgekozen. Met afgeronde hoeken en een epoxy afwerking voldoen deze tafels aan de zorgeisen.

Een TV past eigenlijk niet in een antroposofische inrichting, maar is soms wel handig om erbij te hebben. Deze verrijdbare kast is vermomd als vogelhuis…

boekenkast2
Een bekend ontwerp met een nieuwe twist: stapel-boekenkast. Aan de voorzijde is de schorskant van de boom nog zichtbaar in dit organische ontwerp, uitgevoerd door Stadshout Haarlem. De kast staat los tegen de muur en wordt alleen aan de bovenkant vastgehouden. Blikvanger en bergruimte in één ontwerp.

Boom Collage

Boven de box in de woonkamer voor jongvolwassenen met EMB hangt deze Lichtboom, die met tientallen kleuren achter de uitgelaserde blaadjes een boeiend lichtspektakel oplevert.

linoleumtafel
Deze ronde tafel is een eigen ontwerp van Helder, vlekkeloos uitgevoerd door smid Paul van Trigt. Het stalen frame (met stoere trekstangen) is voorzien van een houten blad afgewerkt met Forbo desktop-linoleum: een industriële en stoere uitstraling.